Offerte aanvragen
Aanvraag
1. Wanneer
2. Tijd
3. Aantal personen
i
Standaard is Het Atelier ingericht voor groepen tot 12 personen, maar onze vergaderlocatie biedt ruimte tot maximaal 18 personen.
Toeslag van €5 per dagdeel of €10 voor de hele dag bij elk persoon boven de 12.
4. Extra bij te boeken
5. Jouw gegevens
*Verplichte velden
6. Hoe wil je betalen
7. Samenvatting

Aanvraag Reservering voor {{dateFormatted.toLowerCase()}}
Aantal personen: {{persons}}
{{formatPrice(line.price)}}

Totaal {{formatPrice(price)}} ex. BTW

Niet alle velden zijn goed ingevuld. Controleer het formulier alstublieft.

de mooiste vergaderlocatie van Barneveld

Vergaderlocatie in Barneveld Centrum

Vergaderen en Het Atelier. Het is een combinatie die al ruim 150 jaar oud is. Van oorsprong dient de ruimte achterin onze voormalige kerk namelijk als consistorie. De plek waar de dominee en zijn kerkenraad belangrijke beslissingen namen.

Anno nu heeft het pand een nieuwe functie, maar de karakteristieke details zijn nog overal zichtbaar. Van de hoge ramen tot originele bakstenen muur, bij binnenkomst in Het Atelier voel je de historie. Dat maakt de vergaderlocatie in Barneveld Centrum tot een ruimte met karakter. 

Een bijzondere vergaderlocatie

Het Atelier is een plek waar iedereen met veel plezier werkt. Perfect om een dagdeel of hele dag te huren voor workshops, vergaderingen of presentaties. Onze luchtzuiveringsinstallatie zorgt de hele dag voor een gezonde werkomgeving met schone binnenlucht. Standaard is de ruimte voor 12 personen ingericht. In overleg is een groep tot ongeveer 18 personen mogelijk. Neem even contact op via 0342-745710, dan bespreken we het samen.

Faciliteiten vergadering of workshop

De vergaderruimte is van alle gemakken voorzien. Presenteer op een haarscherpe beamer en geniet ondertussen van een lekkere cappuccino uit de luxe Jura koffiemachine. Of leg je verhaal uit op een handige flip-over. Het is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Vergaderen + lunch

Onze vergaderlocatie in Barneveld Centrum de hele dag boeken? Je ochtendsessie heerlijk afsluiten? Of je middagsessie vol energie beginnen? Vanaf 14,95 euro per persoon regelen wij een heerlijke lunch gemaakt door Buitenhorst Vers en Smakelijk. Dit leerbedrijf voor jongeren met autisme zorgt ervoor dat je elke keer weer geniet van de lekkerste broodjes. Eet je toch liever buiten de deur? Geen probleem. Kies uit één van de vele horecagelegenheden in het gezellige centrum van Barneveld.