Offerte aanvragen
Aanvraag
1. Wanneer
2. Tijd
3. Aantal personen
i
Standaard is Het Atelier ingericht voor groepen tot 12 personen, maar onze vergaderlocatie biedt ruimte tot maximaal 18 personen.
Toeslag van €5 per dagdeel of €10 voor de hele dag bij elk persoon boven de 12.
4. Extra bij te boeken
5. Jouw gegevens
*Verplichte velden
6. Hoe wil je betalen
7. Samenvatting

Aanvraag Reservering voor {{dateFormatted.toLowerCase()}}
Aantal personen: {{persons}}
{{formatPrice(line.price)}}

Totaal {{formatPrice(price)}} ex. BTW

Niet alle velden zijn goed ingevuld. Controleer het formulier alstublieft.

de mooiste vergaderlocatie van Barneveld

Workshopruimte huren Barneveld

Lichte workshopruimte

Je gaat een workshop geven. Of je doet het regelmatig. Dan zoek je een lichte ruimte, met veel ramen. Van alle gemakkelijk voorzien. In Het Atelier is alles aanwezig waar je behoefte aan hebt. Een ruime tafel met heerlijke stoelen. Snelle WiFi, een full HD beamer, een flipover / whiteboard en lekkere koffie gezet met de Jura Koffiemachine. De koelkast is gevuld met ijskoude drankjes. Dat is altijd bij de prijs inbegrepen.

Lunchen op onze workshoplocatie Barneveld

Wat is een workshop zonder een heerlijke lunch? Op onze workshoplocatie Barneveld regelen we graag jouw lunch. Voor 12,95 euro per persoon geniet je tussendoor van de lekkerste broodjes met daarbij een glas sap. Onze partner De Hebberd bereidt deze op de dag zelf en brengt ze tussendoor langs. Het enige wat jullie nog moeten doen is aan tafel gaan en genieten.

Liever genieten van een lekkere snack tijdens de workshop? Reserveer een heerlijke borrelplank met o.a. kazen, gedroogde hammen en dips. Geef eenvoudig jouw keuze door tijdens het reserveren.

Workshopruimte Barneveld reserveren?

Reserveer gemakkelijk via ons systeem of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen of andere wensen? Neem gerust contact met ons op via 0342-745710 of stuur een e-mail naar [email protected]. Hopelijk tot binnenkort bij ons in Het Atelier!