Offerte aanvragen
Aanvraag
1. Wanneer
2. Tijd
3. Aantal personen
i
Standaard is Het Atelier ingericht voor groepen tot 12 personen, maar onze vergaderlocatie biedt ruimte tot maximaal 18 personen.
Toeslag van €5 per dagdeel of €10 voor de hele dag bij elk persoon boven de 12.
4. Extra bij te boeken
5. Jouw gegevens
*Verplichte velden
6. Hoe wil je betalen
7. Samenvatting

Aanvraag Reservering voor {{dateFormatted.toLowerCase()}}
Aantal personen: {{persons}}
{{formatPrice(line.price)}}

Totaal {{formatPrice(price)}} ex. BTW

Niet alle velden zijn goed ingevuld. Controleer het formulier alstublieft.

de mooiste vergaderlocatie van Barneveld

Dé vergaderlocatie Barneveld

Van alle gemakken voorzien

Het pand mag uit 1888 komen. Dat betekent natuurlijk niet dat de voorzieningen in onze vergaderlocatie Barneveld dat ook zijn. Het is juist het tegenovergestelde! Alles waar je behoefte aan hebt is aanwezig in Het Atelier. Upload jouw presentatie nog even via onze snelle WiFi, presenteer daarna met de full HD beamer, schrijf mee op het whiteboard en geniet ondertussen van een lekkere cappuccino gezet met de Jura Koffiemachine. Natuurlijk zorgen we altijd voor iets lekkers bij de koffie en is ook de koelkast gevuld met ijskoude drankjes. Het is allemaal bij de prijs inbegrepen.

Lunchen bij onze vergaderlocatie Barneveld

Ben je de hele dag druk aan het vergaderen? Wil je de ochtendsessie heerlijk afsluiten of de middagsessie vol energie beginnen? Op onze vergaderlocatie Barneveld regelen we graag jouw lunch. Voor 14,95 euro per persoon geniet je tussendoor van de lekkerste broodjes met daarbij een glas sap. Onze partner Catering met Passie bereidt deze op de dag zelf en brengt ze tussendoor langs. Het enige wat jullie nog moeten doen is aan tafel gaan en genieten.

Meer fan van een snack? Reserveer een heerlijke borrelplank met o.a. kazen, gedroogde hammen en dips. Geef eenvoudig jouw keuze door tijdens het reserveren.

Vergaderlocatie Barneveld reserveren?

Reserveer gemakkelijk via ons systeem of vraag vrijblijvend een offerte aan. Vragen of andere wensen? Neem gerust contact met ons op via 0342-745710 of stuur een e-mail naar [email protected]. Hopelijk tot binnenkort bij ons in Het Atelier!