Offerte aanvragen
Aanvraag
1. Wanneer
2. Tijd
3. Aantal personen
i
Standaard is Het Atelier ingericht voor groepen tot 12 personen, maar onze vergaderlocatie biedt ruimte tot maximaal 18 personen.
Toeslag van €5 per dagdeel of €10 voor de hele dag bij elk persoon boven de 12.
4. Extra bij te boeken
5. Jouw gegevens
*Verplichte velden
6. Hoe wil je betalen
7. Samenvatting

Aanvraag Reservering voor {{dateFormatted.toLowerCase()}}
Aantal personen: {{persons}}
{{formatPrice(line.price)}}

Totaal {{formatPrice(price)}} ex. BTW

Niet alle velden zijn goed ingevuld. Controleer het formulier alstublieft.

de mooiste vergaderlocatie van Barneveld

Vergaderen Barneveld? Kom naar Het Atelier!

Van alle gemakken voorzien

De kerk staat al sinds 1888 als een huis. Dat betekent uiteraard niet dat onze voorzieningen ook uit die tijd stammen 😉 In Het Atelier is alles aanwezig waar wij zelf ook behoefte aan hebben als we een vergaderlocatie zouden boeken. Bijvoorbeeld een full HD beamer, snelle WiFi, een whiteboard / flipover, een Jura apparaat voor de lekkerste koffies of cappuccino’s en een koelkast gevuld met koude drankjes. En natuurlijk zorgen we ook altijd voor iets lekkers bij de koffie. Het zit allemaal bij de prijs inbegrepen. 

Vergaderen Barneveld met een heerlijke lunch

Tussen het vergaderen door even ontspannen? De ochtendmeeting lekker afsluiten? Of juist de middagsessie vol energie starten? Vergaderen Barneveld in Het Atelier maak je helemaal compleet met een lunch op locatie. In samenwerking met De Hebberd regelen we graag een heerlijke lunch voor jullie. Geef bij het reserveren jullie keuze door, dan wordt deze tussen de middag bezorgd.

Heb je meer zin in een snack? Reserveer een lekkere borrelplank met onder andere kazen, hammen en dips. Heerlijk voor tussendoor!

Reserveer Het Atelier Barneveld

Reserveer snel via ons systeem of vraag vrijblijvend een offerte aan. Heb je vragen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem contact met ons op via 0342-745710 of stuur een mailtje naar [email protected]. Hopelijk tot snel bij ons in Het Atelier!